Op 1 juni opende een unieke vergaderlocatie in het hartje van Tilburg. Bedrijven en organisaties, trainers en coaches die op zoek zijn naar een bijzondere plek voor hun heidag, MT sessie, training of diner, worden er op hun wenken bedient. Je kunt er namelijk 9 holes golfen in de pauze of een balletje slaan tijdens de naborrel. De naam verwijst naar het historisch karakter van het pand: Koetshuis Tilburg.

Het Koetshuis Tilburg diende ooit als garage voor de allereerste auto die er in Tilburg rondreed. Deze behoorde natuurlijk toe aan de textielfabrikant die in het statige pand aan de Willem II straat 45 woonde. Het Koetshuis zelf grenst aan de Tuinstraat.

De Tilburgse ondernemer en jarenlang Communicatieclub lid Pieter Voogt hield met zijn bedrijven kantoor in datzelfde pand. Na de verkoop van deze bedrijven zocht hij een plek voor een eigen kantoor. Hij hoefde niet ver te zoeken, het leegstaande koetshuis was reeds eigendom van hem en zijn compagnons. Hij nam het over en liet een architect en binnenhuisarchitect los op de veredelde garagabox van ca. 100 vierkante meter. Het resultaat mag er, na een verbouwing van ca. 9 maanden, dan ook zijn.

Via www.koetshuistilburg.nl verhuurt Voogt zijn kantoor aan zakelijke partijen. “Zelf maak ik er heel graag gebruik van, maar ik ben ook vaak onderweg of werk thuis. Het pand is zo gaaf geworden dat het bijna misdadig zou zijn om het dan niet aan anderen beschikbaar te stellen via verhuur van een dag of langer.” 


Naast de golfsimulator, waarop je dus echte banen kunt spelen (je hoort de vogels zelfs fluiten en de wind speelt ook een rol), biedt Koetshuis Tilburg nog meer unieke mogelijkheden. Zo is er een afsluitbaar kantoor, een volledig uitgeruste keuken en kun je er zelfs blijven slapen.

Voogt vertelt enthousiast: “De architect wilde er heel graag een vide in maken, omdat het koetshuis zo in oude glorie zou worden hersteld. Daar hingen vroeger namelijk de zadels te drogen”. De vide is via een vlizotrap te bereiken en biedt ruimte aan twee eenpersoonsbedden, zodat huurders van buiten de stad niet terug hoeven na een uitputtende dag vergaderen, een intensieve training of een gezellig diner.

Partners van Koetshuis Tilburg zijn onder andere de Tilburgse bedrijven Cookaholics (catering), DARE Wines (wijnimporteur en wijnproeverijen) en John Sportshop, supplier van de golfzone.

Voor meer informatie en boekingen zie www.koetshuistilburg.nl of bel 013-7990045.

Geef een reactie

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close