In aanloop naar het 50-jarig jubileum besloot De Rooi Pannen dat het hoog tijd was om dit unieke karakter door te voeren in de huisstijl en online kanalen. De Rooi Pannen durfde af te stappen van een standaard scholensite en laat de leerling centraal staan.

Het doel van de nieuwe website was: écht laten zien wat een opleiding bij De Rooi Pannen inhoudt en wat het beroepsperspectief is na een opleiding bij De Rooi Pannen. Het team van Estate heeft carte blanche gekregen en daar werden zij heel erg blij van. Bekijk de volledige case hier.

Geef een reactie

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close