Het Online Marketing Bureau van Claudia en Jules Van Hoef verhuist per 1-1-2018 naar het hippe, inspirerende en innovatieve Gebouw 88 in de spoorzone. Het is een mooi stuk historie van Tilburg en tegelijkertijd de toekomst van Tilburg. Zij vestigen zich hier per 1-1-2018. Spectatio bestaat nu één jaar en groeit zo hard dat het tijd is voor de volgende stap. Op deze manier stappen ze in een hotspot voor jonge ondernemers in een professionele en inspirerende omgeving met alle gewenste faciliteiten.

Gebouw 88 is een gemeentelijk monument, gebouwd in 1868 als onderdeel van de NS werkplaats. Oorspronkelijk was dit gebouw een verlengstuk van gebouw 79. Dit was de zagerij bestaande uit een verdieping. In 1913 werd dit gebouw een draaierij. Later werd het gebouw verbouwd tot een zadelmakerij waar ze leer bewerkten voor onder andere de treinbanken. Later werd dit gebouw een combinatie van zagerij, draaierij en zadelmakerij met maar liefst drie verdiepingen.

In 2017 is dit pand geheel gerenoveerd naar de laatste standaarden. Op de eerste verdieping zijn een aantal werkplekken voor jonge, inspirerende en vernieuwende ondernemers gecreëerd. Claudia: “Wij zijn erg blij dat wij ons op korte termijn hier hebben mogen vestigen en kijken uit naar de kansen die deze unieke locatie biedt op het gebied van samenwerking.”

Claudia en Jules bieden u een vrijblijvende Online Marketing Quickscan, maar ook een kopje koffie aan om uw marketinginzet te bespreken. Ook leuk om aan te kondigen is de openingsborrel die zij op vrijdag 26 januari van 16:00-18:00 uur organiseren. Heeft u interesse? Bezoek dan meteen even hun website.

Geef een reactie

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close