Een mooie nieuwe klant voor TALK ABOUT

Hilding Anders Nederland, het concern waar o.a. de beddenmerken Carpe Diem Beds, Pullman en Eastborn onder vallen, is in zee gegaan met PR- en Communicatiebureau TALK ABOUT. Hilding Anders Nederland gaat de komende periode een nieuwe merkstrategie uitwerken en TALK ABOUT zal hier met diverse PR- en communicatieactiviteiten in begeleiden.

We helpen graag

Natasja Gregorowitsch, een van de oprichters van het bureau: “We zijn een no-nonsense bureau. Hard werken en een originele aanpak is waar wij voor staan. We zijn erg blij dat we voor Hilding Anders aan de slag mogen. Er is veel ambitie en wij willen maar al te graag helpen om de doelstellingen te verwezenlijken.”

Geef een reactie

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close