Van 1 juli t/m 27 juli vind je op de 1e etage van de Bibliotheek LocHal het Roze Maandag Pop-Up Museum. Scheepens & Stichting Roze Maandag werken elk jaar samen aan een campagne die de boodschap van Roze Maandag uitdraagt. In de tijdelijke expo maak je kennis met de aankomende campagne én blik je terug op het roze erfgoed van een aantal van de grootste en succesvolste campagnes uit het verleden. Ga bijvoorbeeld op de foto in de ruim 2 meter hoge barbiedoos uit de Be Gay For A Day-campagne uit 2012, lees alles over de hoax uit 2014 over een omheinde Gayvillage in Tilburg, blader door het Gayformatorisch Dagblad van vorig jaar en zie de originele soldaatjes die in 2013 in een roze guerrilla-actie de Tilburgse binnenstad overnamen.

 

Scheepens werkt al meer dan 10 jaar belangeloos voor Stichting Roze Maandag en draagt op die manier haar steentje bij aan de homo-emancipatie in Nederland. Naast dit nobele streven… Lees hier het hele artikel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close