Met behulp van de automation tool Channable creëerde PauwR geautomatiseerde advertentiecampagnes die gelinkt zijn aan points of interest binnen steden. Hierdoor werden advertenties bijvoorbeeld getoond aan mensen die zoeken op ‘parkeren Westerpark’ of ‘parkeergarage Stadhouderskade’.

Ook bedacht PauwR een oplossing voor de veelvuldige overlap van parkeergebieden. Alleen rondom het Van Gogh Museum zijn al 5 parkeergarages. Door middel van prioritering op basis van bezettingsgraad besluit het algoritme welke advertentie getoond werd. Is een garage bijna vol? Dan onderbreekt de campagne zich automatisch. Zijn er juist veel plekken vrij? Dan wordt een hoge prioriteit toegewezen. Zo wordt enerzijds kannibalisatie tussen advertenties voorkomen en anderzijds frustratie doordat men de hele parkeergarage door moet rijden op zoek naar die ene vrije plek. Zie voor de volledige case: pauwr.nl

 

Geef een reactie

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close