Onze hoofdsponsor GIG is door FONK uitgeroepen tot hét videoproductie bedrijf van Nederland binnen de Fonk150 best agencies verkiezing! En daar zijn we natuurlijk trots op! 

 

GIG nummer 1 in de FONK150

 

Elk jaar beoordeeld online platform en magazine FONK de Nederlandse bureauwereld. In deze prestigieuze strijd waarin Nederlandse bureaus zich verdringen om een plekje vooraan te bemachtigen, gaat het in Breda en Eindhoven gevestigde GIG er met het hoogst haalbare eremetaal vandoor. Door het blad wordt dit bedrijf bekroond tot de beste van Nederland.

“Een mooie kroon op ons werk,” concludeert Maarten Verhey, eigenaar van GIG creative film production. “Vanuit GIG positioneren we ons als kwalitatieve content partner, waarbij we echt samenwerken met onze klanten. Bij een creatief product is dat belangrijk; omdat deze onderhevig is aan interpretatie en in kleine details grote verschillen kunnen zitten. Daarin is het mega belangrijk om naar elkaar te kunnen luisteren en dezelfde taal te spreken.” De afgelopen 2 jaar zorgden dan ook voor een behoorlijke spurt in het videoproductie bedrijf, dat zijn omvang ruim zag verdubbelen en naast Breda ook in Eindhoven gestart is. Met het credo “Death to boring video” worden merken en reclamebureaus uitgedaagd een stap verder te gaan in de keuzes die samen gemaakt worden. “Kijk, het maken van video is niet zo moeilijk, het gaat om het vangen van aandacht en daar waarde aan toe te voegen voor de doelgroep,” legt Verhey uit. “Vaak zit hem dat in kritisch durven zijn. Op creativiteit, engagement en de spanningsboog. Er wordt genoeg content gemaakt die niet blijft hangen, daar ligt dus de uitdaging om impact te maken.”

Dat blijkt een succesformule, gezien het bedrijf voor de tweede maal in de belangrijke lijst staat. Deze keer als aanvoerder op gebied van video production agency. De Fonk150, zoals de lijst genoemd wordt, is een afspiegeling van de complete bureauwereld in Nederland, met verschillende segmenten. Door klant onderzoek worden bureaus aan de tand gevoeld op verschillende aspecten die belangrijk zijn in deze markt.

 

Namens CCB: Van harte gefeliciteerd met deze hele mooie prijs GIG!

 

Wil je GIG ook feliciteren? Dat kan natuurlijk gewoon op het berichtje op hun Facebook pagina. 😉

Geef een reactie

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close