Analoge blogposts, tips voor series en films, originele advertenties, boekrecensies, lunchinspiratie en meer. Waar vind je nog zo’n rijke verzameling content? Ter ere van ons 10-jarig jubileum delen wij – de merkmakers van Factor Tachtig – onze inzichten over het marketing- en communicatievak en de lol van lekker werken. Een Merkwaardig Boek, in alle betekenissen van het woord. Benieuwd? Kijk op f80.eu/ccb of koop hem op bol.com! Schermafbeelding 2017-03-24 om 11.20.28

Bewaren

1 reactie

Geef een reactie

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close