Vakjury betitelt de film Sioux van Veldkamp Produkties als ‘fenomenaal spektakelstuk’ bij uitreiking Gouden Reiger

Tijdens ‘De Avond van de Opdrachtfilm’ die 1 november plaatsvond was Veldkamp Produkties aanwezig dankzij een nominatie in de categorie ‘Kwaliteit / Effectiviteit’ met de film ‘We Bring High-Tech To Life’ die door Veldkamp Produkties geproduceerd is in opdracht van Sioux. In het juryrapport werd de productie genoemd als ‘een fenomenaal spektakelstuk met een aaneenrijging van mooie beelden.’ De productie wist uiteindelijk de tweede plaats in de wacht te slepen.

 

 

Lees het volledige bericht op veldkampprodukties.com

Geef een reactie

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close