Eindhoven365 opent in samenwerking met PSV een PSV Eindhoven City Store

Eindhoven365 lanceert in samenwerking met PSV een PSV Eindhoven City Store, waar ze o.a. Eindhoven merchandising gebaseerd op merk Eindhoven verkopen. De merklijn is te bekijken op thisisthevibe.com.

Campagne PSV shirt

De campagne voor het PSV shirt zelf, getiteld Made in Eindhoven, is ook gebaseerd op de creatieve makers van Eindhoven en de vibes. Want in het nieuwe thuisshirt van Eindhoven ontwikkeld door Puma zit ook een integratie van merk Eindhoven: de vibes van Eindhoven zijn verwerkt in de rode banen en de naam en rugnummers zijn uitgevoerd in het officiële lettertype van Eindhoven. In een aangepaste versie van het lettertype gemaakt door de letterontwerper Pieter van Rosmalen van Bold Monday.

De innige samenwerking tussen voetbalclub en de stad is echt Eindhoven in actie!

Bekijk de website hier
Bekijk de campagnevideo hier

Geef een reactie

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close