CCB Enter the Firm – De brouwerij van La Trappe

31

Proef de stilte.

 

Op donderdag 24 november gaan de deuren voor ons open en ben je welkom voor een kijkje in de brouwerij van La Trappe, een van de mooiste en ‘rijkste’ merken van Brabant.

 

Op een steenworp van Tilburg, verscholen in het groen, ligt een oase van rust: de abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Thuis van de cisterciënzer monniken; beter bekend als de trappisten. Hun geloofsleer draait onder meer om het verrichten van goede werken met de opbrengst van noeste arbeid. Dat doen de paters van Koningshoeven sinds 1884 vooral met het brouwen van La Trappe, het biermerk dat met slechts met 9 andere brouwerijen het predicaat ‘Authentic Trappist Product’ mag voeren.

 

In 1999 gaat de abdij samenwerken met Bavaria, het huidige Royal Swinkels Family Brewers. Lang voor het woord purpose in zwang raakt, wordt in Berkel-Enschot van de brouwerij al een sociale onderneming gemaakt. Het merk La Trappe belichaamt een doorlopende zoektocht naar balans tussen commercie en menselijke waarden. Hoe pak je dat aan? Welke doelen stel je met marketing als je het maximum van je productiecapaciteit al hebt bereikt? Hoe verhoudt het vaak luidruchtige karakter van marketing zich met het thema ‘Proef de stilte?’

 

Datum

Donderdag 24 november 2022

16:00 – 19:00 uur

 

Programma

16:00 uur inloop

16:30 uur rondleiding

17:30 uur presentatie

Aansluitend borrel & napraten

 

Locatie

Proeflokaal La Trappe

Eindhovenseweg 3

5056 RP Berkel-Enschot

 

Aanmelden

Dit kan tot en met maandag 21 november. Als je je inschrijft, gaan we ervan uit dat je komt. Afmelden kan tot uiterlijk woensdag 23 november 12:00 uur en uitsluitend per e-mail naar: info@communicatieclub.nl. Toegang voor leden is gratis, introducés betalen € 35,-.

Ingeschreven introducés:

Tijmen Bergen Stef van der Steen Martijn Van Meel Amber van Mook Kayleigh van Vugt Eva Imming Saskia Beekwilder Niels Jacobs Eva van den Dungen Max van der Stokker Nemo Leijten

Geef een antwoord

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close